Self-healing & Energy workshop

En workshop online för dig som är nyfiken på energiarbete - helt for free!

Känner du att det finns mer här i livet än bara det du kan se och ta på?

Som att det finns något extra i vissa möten, att det finns något slags liv eller förnimmelse i mellanrummet?

Har du tagit emot healing någon gång och är nyfiken på att ta reda på mer?  

Vill du ta steget och uppleva hur du själv kan börja arbeta med, och använda, energier för egen läkning?  

Då är det här för dig. ❤

Jag vill bjuda in dig till min inspelade

SELF HEALING & ENERGY WORKSHOP!


Registrera dig här och få tillgång direkt.

En digital workshop med praktiska övningar, kunskap och där jag delar erfarenheter från min resa! Du kommer öva din energikänslighet och att lita till det du upplever. Du får med dig en busenkel övning som du kan använda för egen healing, direkt i din vardag.

Det kostar ingenting att vara med - det är mitt sätt att bidra till mer healing, öppenhet och förståelse för det som kanske inte syns – men som känns.

Genom att anmäla dig här godkänner du att få löpande värdefull information från Solglimten Healing, samt integritetspolicyn.

Världen blir en bättre plats när vi tillåter oss själva att stråla.Let Your Sun Shine

Hej, jag heter Anneli Johnzon och är Reiki Master & Qigong Terapeut.

Kanske känner du ett skav någonstans inom dig och längtar efter mer meningsfullhet i livet? Som att du tittar på svart-vit tv och drömmer om att se dina favoritprogram i alla världens färger. Du vet kanske inte exakt VAD du drömmer om, eller HUR det ska gå till – men du känner något som pockar… en liten brinnande låga i ditt hjärta som vill stråla ut i världen.

Då är jag här för att hjälpa dig på vägen med healing, support, intuitiva samtal och verktyg. Jag finns här för att hålla dig i handen på din resa och guida dig till att lyssna på DIN egen innersta röst. Jag säger inte vad som är rätt och fel för dig, för det VET du själv. Du har redan allt inom dig och jag kan hjälpa dig nå svaren i ditt inre. ❤

För många år sen var mitt liv en enda stor Autobahn, det gick i rasande fart och det som började med ett litet undantryckt skav ledde till en utmattad kropp & knopp. En utmattning som hjälpte mig att inte ta livet för givet, utan istället fundera över vad som är viktigt på riktigt.

Utifrån allt jag lärt mig av mina erfarenheter och de verktyg jag samlat på mig så guidar jag idag andra som längtar efter inre kraft och mer mening i sina liv.