Skön MORGONRUTIN för en mer harmonisk och skön dag

Brukar du snooza ett par gånger innan du går upp, fastän du är lika trött efter som när klockan ringde? Eller är du en sådan som vill ha så mycket sömn som möjligt och vet att du behöver rusa upp, yrvaken, direkt när väckarklockan ringer? Kanske vaknar du till och kommer ikapp dig själv först efter andra koppen kaffe?

Många tänker att sömnen är viktigast, vill sova så länge som möjligt och tänker att de inte har tid att få in någon aktivitet på morgonen. Eller att kroppen är så stel och lite rörelser på morgonen gör varken från eller till. De har accepterat att sånt är livet, det är som det är.

Om jag hade förstått effekten av att börja morgonen med en lugn och medveten start, så hade jag börjat för längesen. Det finns forskning som visar att vad vi gör de första 60 minuterna på vår dag bestämmer hur de kommande 8 timmarna blir. Bara 10 minuter, liggande kvar i sängen, kommer ge dig en märkbar effekt till en mer harmonisk dag.

Är du redo att komma igång med en skön morgonrutin?

Om du tänker att ”Jag har inte tid, jag behöver all sömn jag kan få” vill jag utmana dig till att PROVA. Sätt klockan 10 minuter tidigare och gör dessa enkla övningar.

 PROVA en vecka och utvärdera hur du upplever det.  

Genom att anmäla dig här godkänner du att få löpande värdefull information från Solglimten Healing, samt integritetspolicyn.

Jag heter Anneli Johnzon och driver Solglimten Healing, där jag önskar inspirera till att följa ditt hjärta - att lyssna till din egen innersta röst. Det är ingen annan än DU som vet vad just DU behöver. Ibland behöver vi ändå hjälp på vägen.

Längtar du efter att leva mer helhjärtat och fullt ut?

Känns det rätt och du är redo för att ta steget till HELA DIG, så finns jag här för att guida. Världen blir en bättre plats när vi låter oss själva stråla. Så, let your Sun shine. ❤

Behaglig, inkännande och mjuk träning för alla och Anneli är en fantastisk lärare. Tack 🙏


Kiki P