Längtar du efter mer fokus i nuet och harmoni i ditt inre?

Känns det som att livet är lite ute och kör med dig? Som att du springer och springer samtidigt som hjulet bara snurrar fortare? Knappt hinner du blinka mellan morgon och kväll. Kanske går du med en ständig önskan om att dygnet hade fler timmar...?

Känner du dig träffad, så lovar jag att det finns hjälp att få!! Närmare än du tror!  Jag har själv varit där och denna korta videoguide blev min början till mer lugn i kroppen. Detta korta rörelseprogram är med mig varje dag och kanske kan det även hjälpa dig.  

Fyll i formuläret nedan och du får guiden DIREKT - till mer lugn, återhämtning och fokus!

Hej, jag heter Anneli Johnzon och är Reiki Master & Qigong Terapeut.

Kanske känner du ett skav någonstans inom dig och längtar efter mer meningsfullhet i livet? Som att du tittar på svart-vit tv och drömmer om att se dina favoritprogram i alla världens färger. Du vet kanske inte exakt VAD du drömmer om, eller HUR det ska gå till – men du känner något som pockar… en liten brinnande låga i ditt hjärta som vill stråla ut i världen.

Då är jag här för att hjälpa dig på vägen med healing, support, intuitiva samtal och verktyg. Jag finns här för att hålla dig i handen på din resa och guida dig till att lyssna på DIN egen innersta röst. Jag säger inte vad som är rätt och fel för dig, för det VET du själv. Du har redan allt inom dig och jag kan hjälpa dig nå svaren i ditt inre. ❤

För många år sen var mitt liv en enda stor Autobahn, det gick i rasande fart och det som började med ett litet undantryckt skav ledde till en utmattad kropp & knopp. En utmattning som hjälpte mig att inte ta livet för givet, utan istället fundera över vad som är viktigt på riktigt.

Utifrån allt jag lärt mig av mina erfarenheter och de verktyg jag samlat på mig så guidar jag idag andra som längtar efter inre kraft och mer mening i sina liv.